Partners

Wij werken nauw samen met Caregen.

meer over caregen

Partners

De innovatieve en hoogwaardige medische en cosmetische producten die SelanCare vertegenwoordigt, helpen bij het verbeteren van huid en haar. Betekenisvolle producten die helpen schoonheid en gezondheid van mensen toegankelijker te maken, persoonlijke onzekerheden weg te nemen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Onderbouwing door onderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt in het aangaan van een samenwerking met onze leveranciers. Op basis van wederzijds vertrouwen werken we met veel enthousiasme vaak exclusief met hen samen in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen.

Caregen

Caregen is een geavanceerd, dynamisch, wetenschappelijk-georiënteerd biofarmaceutisch bedrijf uit Zuid-Korea, opgericht door Dr. Chung Yong-Ji in 2001. Caregen loopt internationaal voorop als het gaat om onderzoek naar en ontwikkeling van groeifactoren en biomimetische (natuuridentieke) peptiden voor cosmeceuticals en farmaceutische producten. Caregen biedt op basis van hun gepatenteerde biopeptiden-technologie verschillende totaaloplossingen voor de cosmeceutische en medische branche tegen o.a. ouderdom, overgewicht, haaruitval, huidproblemen, diabetes en macula degeneratie. Caregen heeft 164 gepatenteerde peptiden, 442 actieve peptiden en 21 groeifactoren geregistreerd. Caregen distribueert hun actieve ingrediënten en producten dan ook al naar meer dan 130 landen. En zijn uiteraard ISO 9001:2000 & 14001 gecertificeerd en al hun producten zijn in het bezit van een CE-keurmerk.

Doorbraak in huid- / haarproducten

De samensmelting van biomedische wetenschappen, technologie en cosmetica heeft bij Caregen geresulteerd in een aantal doorbraken in huid- en haarverzorgende producten. Ze hebben een revolutie teweeg gebracht in de manier waarop we onze meest zichtbare gezichtseigenschappen, huid en haar, hedendaags zullen gaan beschermen. Als het gaat om de wetenschap van een gezonde huid en weelderig haar, dan heeft Caregen de code hierachter volgens velen weten te kraken.

Peptiden en groeifactoren technologie

De kern van elk van de door Caregen wetenschappelijk gefabriceerde productlijnen is hun 4-componenten-formule:

1. Biomimetische peptiden

Peptiden zijn een van nature voorkomend aminozuur in het lichaam dat de celcommunicatie bevordert. Biomimetische peptiden worden geformuleerd om de peptiden in uw huid en haar ‘na te bootsen’, waardoor een betere communicatie, collageenversteviging en penetratie van vocht mogelijk zou zijn. Ze binden zich aan menselijke celreceptoren (fibroblasten, keratinocyten) waarmee ze de natuurlijke cellulaire processen en huidhernieuwing kunnen activeren. Caregen heeft meer dan 160 peptiden ontwikkeld en gepatenteerd waardoor ze exclusief gebruik kunnen maken van hun regeneratieve biomimetische peptiden. Peptiden kunnen worden geformuleerd om een groot aantal problemen aan te pakken. Haaruitval is hier één van.

2. Groeifactoren

Net als peptiden komen groeifactoren ook van nature voor in ons lichaam. Naarmate we ouder worden, beginnen beide hun effect te verliezen, wat leidt tot de bekende ouderdomsverschijnselen. De groeifactoren van Caregen zouden bevorderlijk zijn voor het versterken van elastine en collageen in de huid, wat zorgt voor een stevigere en zachtere huid. Groeifactoren minimaliseren bovendien het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes. Caregen bezit het patent op 21 essentiële groeifactoren.

3. Sustained Release Technologie

De Sustained Release Technologie is een door Caregen gepatenteerde technologie die voor een langere aanwezigheid en gereguleerde afgifte en werking van de actieve stoffen (peptiden) in de huid kan zorgen. Histologisch en ultra sound onderzoek door Caregen lieten twee weken na de injectie met DR.CYJ Hair Filler nog de aanwezigheid van de actieve ingrediënten zien.

4. Huidstamcellen

Onderzoek naar de transformatieve aard van stamcellen is het 4e uitgangspunt van Caregen voor de ontwikkeling van haar producten. Huidstamcellen kunnen zich vormen naar een verscheidenheid aan soorten cellen die in het lichaam worden aangetroffen. Deze kunnen worden gebruikt om de cellen in de huid en het haar te verbeteren. Deze nieuwe, gezonde cellen zorgen daar waar ze zijn aangebracht voor groei, hydratatie, jeugdigheid en glans van huid en haar.

Caregen productassortiment

Caregen heeft op basis van deze vier uitgangspunten verschillende innovatieve huid- en haarverzorgende medische hulpmiddelen en cosmetische producten voor huid- en haarverzorging ontwikkeld. SelanCare is in de gelukkige situatie verscheidene Caregen producten exclusief te mogen distribueren in de Benelux.

1. Pelo Baum

Voor haarverzorging thuis of in de salon biedt Caregen de haar- en hoofdhuid revitalisatie lijn van Pelo Baum. Deze klinisch geformuleerd productlijn zou het haaruitvalproces afremmen en de terug groei van haar stimuleren. Pelo Baum voedt het haar en de hoofdhuid met een complex van 3 peptiden, 2 vitamines en 5 natuurlijke plantenextracten. Een behandeling voor degene die last heeft van mild tot matig haarverlies of dunner wordend haar. Pelo Baum is er in een serum, shampoo en conditioner en ook goed te gebruiken in combinatie met de behandeling met DR.CYJ Hair Fillers voor een verbeterd en langer resultaat.

Kik hier voor meer informatie over Pelo Baum

2. DR. CYJ Hair Fillers

Voor degenen met een ernstigere vorm van haarverlies, alopecia of dunner wordend haar biedt Caregen, DR.CYJ Hair Fillers. Deze injectable is het resultaat van 13 jaar onderzoek en is in 2016 gelanceerd. Deze haar- en hoofdhuidbehandeling bestaat uit een hyaluronzuur aangevuld met 7 gepatenteerde peptiden. Hun gepatenteerde ‘sustained release technology’ kan voor een meer gereguleerde afgifte en penetratie van de actieve ingrediënten zorgen. DR. CYJ Hair Filler verhoogt de kans op de terug groei van haar en het remmen van het haaruitvalproces. De gepatenteerde formule bevordert de bloedcirculatie en voeding aan de hoofdhuid en helpt de haarfollikels te revitaliseren zodat er sterker en dikker haar kan terug groeien.

Klik hier voor meer informatie over DR.CYJ Hair Fillers

2. Dr. CYJ Hair fillers

Voor degenen met een ernstigere vorm van haarverlies, alopecia of dunner wordend haar biedt Caregen, DR.CYJ Hair Fillers. De 1e Hair Filler ter wereld is het resultaat van 13 jaar R&D en is in 2016 gelanceerd. Deze injecteerbare preventieve haar- en hoofdhuidbehandeling bestaat uit hyaluronzuur aangevuld met 7 gepatenteerde biomimetische peptiden. De sustained release en peptide technologie zorgt voor een duurzame, gereguleerde afgifte en penetratie van de actieve ingrediënten, die de haargroei op lange termijn bevordert. Niet alleen leidt DR. CYJ Hair Filler tot een bewezen verhoogde groei van haar, de unieke formule bevordert tevens de bloedcirculatie in de hoofdhuid en helpt de follikels te revitaliseren zodat er nieuw, sterker en dikker haar kan groeien.

Kik hier voor meer informatie over DR.CYJ Hair Fillers