OVER ONS

Exclusief distributeur van producten ter verbetering van haar en huid.

SELANCARE

SelanCare verzorgt exclusief de distributie en marketing van een groeiend portfolio innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen en cosmetische producten en -diensten in de BeNeLux.  Producten die helpen schoonheid en gezondheid van mensen toegankelijker te maken, persoonlijke onzekerheden weg te nemen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.

SelanCare is toegewijd te werken met artsen, zorgverleners en patiënten in het leveren van betekenisvolle producten, behandelingen en diensten die helpen bij het verbeteren van huid en haar. De mooie merken die we vertegenwoordigen zijn in veel gevallen complementair aan elkaar binnen de huid- en haarverzorgingsbranche.

Onderbouwing door onderzoek naar werkzaamheid en veiligheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt om deze producten te distribueren. De leveranciers waarmee we een duurzaam en exclusief partnership aangaan, delen met ons dezelfde filosofie en lopen doorgaans voorop qua research en development.

DR. ELIAN BRENNINKMEIJER

Sjoerd de Bruijn staat samen met zijn echtgenote Dr. Elian Brenninkmeijer aan de wieg van SelanCare.

Elian heeft zich als dermatoloog naast de algemene dermatologie ruim gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Als specialist op het gebied van huid en haar hanteert ze daarin graag een pragmatische, holistische en wetenschappelijke benadering.

Tijdens internationale beurzen en symposia komt ze vaak in aanraking met de nieuwste en meest innovatieve producten in de markt op het gebied van verzorging, preventie en verjonging van huid en haar.  Zo ook met DR.CYJ Hair Fillers van het Zuid-Koreaanse biofarmaceutische bedrijf Caregen.

Ze was destijds erg onder de indruk van hun visie en gedrevenheid in R&D op het gebied van peptiden en groeifactoren in huid- en haar-verzorgende producten. Reden voor haar om medio 2018 te starten met een eerste pilot met DR.CYJ Hair Fillers onder 15 patiënten met haaruitval, dunner wordend haar en alopecia androgenetica.

De eerste resultaten die ze daarbij behaalde waren dan ook een belangrijk en overtuigend argument om te kijken of we dit product exclusief in Nederland konden gaan vertegenwoordigen. SelanCare was daarmee een feit.

Wilt u meer weten over Dr. Elian Brenninkmeijer? Neem dan een kijkje op haar website!

ONZE VISIE

Naast het leveren van medische hulpmiddelen en cosmetische producten tegen een marktconforme prijs, willen we als SelanCare graag méér zijn dan alleen de in- en verkopende partij. We zijn graag de spin-in-het-web tussen onze klanten en leveranciers. Op basis van wederzijds vertrouwen werken we aan duurzame partnerships en bouwen een sterke relatie op met beide partijen. Daarbij tonen we onze toegevoegde waarde door optimale business en marketing ondersteuning te bieden op zowel merk- als consumentniveau.

  1. Partnerships met onze klanten

Binnen uw praktijk draait het uiteraard op de eerste plaats om het leveren van uitstekende patiëntenzorg. SelanCare biedt daarom  producten aan die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en die bewezen resultaat laten zien op het gebied van klanttevredenheid, werkzaamheid en veiligheid. Om uw patiënten hiervan te overtuigen en om deze producten op de juiste manier bij hen onder de aandacht te brengen, biedt SelanCare binnen dit partnership een breed scala aan interessante, essentiële marketingdiensten en producten. Door het vaak ontbreken van tijd en de juiste marketingkennis helpen we u als loyale klant graag op weg met verschillende tools.

Benieuwd naar deze mogelijkheden voor uw eigen praktijk?

Neem hier contact op via het contactformulier.

  1. Partnership met onze leveranciers

SelanCare vertegenwoordigt uw merk en product met hart en ziel. Door ons grote netwerk binnen de cosmetische en dermatologische zorgsector bent u verzekerd van een optimale productpenetratie en -representatie in Nederland en daarbuiten. We helpen u graag de lokale klantbehoeften te inventariseren en deze door te vertalen naar de gewenste productontwikkeling en -verbeteringen. Op basis van wederzijds vertrouwen en binnen een duurzaam en exclusief partnership met leveranciers werken we met veel enthousiasme aan onze gezamenlijke doelstellingen.

Zoekt u als leverancier vertegenwoordiging in Nederland?

Neem hier contact op via het contactformulier.

ONZE WAARDEN

Onze waarden moeten zorgen voor eensgezindheid in een groeiende organisatie en een optimale effectiviteit in het realiseren van onze missie en doelstellingen.

  1. INNOVATIE:

We zijn constant opzoek naar nieuwe distributiemogelijkheden van innovatieve kwaliteitsproducten die bewezen resultaat laten zien. We dagen onze leveranciers uit productontwikkelingen te doen die passen in onze tijdsgeest en aansluiten bij de behoefte van onze klanten en we passen zelf innovatie toe in onze eigen marketing- en verkoopactiviteiten. We moedigen onze klanten aan zichzelf te blijven ontwikkelen in hun dienstverlening en geven hun daarbij ondersteuning door middel van onderscheidende marketingoplossingen”.

  1. KLANTGERICHTHEID:

We geloven in het vóórop stellen van onze klanten, zowel van onze artsen als de consument. Wat zíj ons vragen, daarvoor zullen wij opzoek gaan naar een bevredigend antwoord. Klantgerichtheid betekent voor ons tevens het aangaan van waardevolle partnerships; het geven van persoonlijke aandacht; goede klantenservice; klant (h)erkennen en waarderen; loyaliteit belonen; en elke dag een stapje beter worden in het bedienen van onze klant.

  1. WEDERZIJDS RESPECT EN VERTROUWEN

“Onze leveranciers, klanten, medewerkers en andere stakeholders zullen we met alle eerbied behandelen. We staan open voor andermans ideeën, opvattingen of overtuigingen en geven hen vertrouwen dat ze mogen zijn wie ze zijn. In onze dagelijkse werkzaamheden handelen we naar alle eer en geweten. Vertrouwen scheppen we door gepaste openheid, geloofwaardigheid en eerlijkheid.

  1. ONDERNEMERSGEEST:

“We dagen onszelf uit door continu te denken in kansen. We onderzoeken nieuwe mogelijkheden die aansluiten bij onze doelstellingen en missie. We stimuleren creativiteit en creëren een cultuur waarbij geen enkel idee zo maar aan de kant wordt geschoven.”