SELANCARE

Voor verbetering van kwaliteit van leven, door verbetering van huid en haar.

Haar- en hoofdhuidspecialist

SelanCare is een distributeur aan een haar-en hoofdhuidspecialist. Wij leveren de innovatieve en veilige producten van Dr.CYJ haarfiller en Pelo Baum aan dermatologen, cosmetisch artsen en klinieken in Nederland en België. Deze aangesloten hoofdhuid- en haarspecialisten werken met de door ons geleverde innovatieve haarverzorgende middelen van het Zuid-Koreaanse biomedische bedrijf Caregen. Onderzoek naar de werkzaamheid en de veiligheid hiervan is daarbij altijd een belangrijk uitgangspunt voor ons.

DR. CYJ
HAIR FILLER

Een haar- en hoofdhuidspecialist is thuis in een behandeling met de door ons geleverde merken

SelanCare vertegenwoordigt verschillende merken waarvan de werking op het haargroei- en haaruitvalproces wetenschappelijk onderbouwd is. Wij leveren de haarfillers van Dr.CYJ dan ook alleen aan nauwkeurig geselecteerde, medische professionals en haar- en hoofdhuidspecialisten. Daarnaast zijn wij distributeur van de hoofdhuid- en haarverzorging producten van Pelo Baum. Bezoek een haar- en hoofdhuidspecialist bij u in de buurt die gespecialiseerd is de Dr. CYJ-haarfillerbehandeling. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met verschillende typen haarproblemen:

PELO BAUM
HAIRCARE

Informeer vrijblijvend naar de merken die wij vertegenwoordigen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte behandeling tegen haaruitval, is het verstandig een haar- en hoofdhuidspecialist te raadplegen. Deze zal u informeren over de mogelijkheden van een haarfillerbehandeling. Met onze expertise en de door ons zorgvuldig gekozen medische hoofdhuid- en haarspecialisten bent u verzekerd van een effectieve behandeling tegen haaruitval, dunner wordend haar of kaalheid. Ervaart u één van deze haarproblemen, bekijk dan ook eens de haar revitaliserende producten van Pelo Baum voor thuisgebruik. Voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie over deze haarfillerbehandeling en de haarverzorgende producten van Pelo Baum, kunt u ons benaderen via dit contactformulier of uiteraard een bezoek brengen aan één van de aangesloten medische hoofdhuid- en haarspecialisten.

PRODUCTEN

NIEUWS

  • Behandeling tegen haaruitval

NVCG SYMPOSIUM

mei 26th, 2019|

LEZING OVER DR.CYJ HAIR FILLER TIJDENS NVCG SYMPOSIUM 

Op zaterdag 25 mei organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) haar jaarlijkse symposium voor al haar leden en toehoorders en SelanCare […]